A Redheads évek óta készül, mindig szerettük volna a mi kettősünket ötvözni, a szenvedélyt a kreativitással és mindezt megosztani másokkal.
Most manifesztálódott egy igazi karakterré.

Igyekszünk időtalló termékeket létrehozni. Támogatjuk az egyéniség kibontakozását, az egyedi felvállalását ami az önkifejezés fontos eszköze.Termékeinket kézzel rajzolt, saját grafikáinkkal alkotjuk meg. Egyedi nyomatainkat textilre és papírra készítjük.
Koncepciónk, hogy plakátjainkat és a papírtárgyakat a leggazdaságosabb mérettel gyártsuk, hogy a legkevesebb papírhulladék keletkezzen és törekszünk arra is, hogy a nyomataink újrahasznosított papírra kerüljenek!
Pólóink 100% pamutból készülnek és a nyomáshoz bőrbarát szitafestéket használunk.
Olyat hozunk létre amit mi magunk is szívesen viselünk.

Zsófi grafikusként végzett a MOME-n, több éves szakmai háttérrel rendelkezik.
Az illusztráció, a szabadkézi rajz és a festészet szenvedélyéből, arculattervezésen keresztül jutott el oda, hogy olyan termékeket készítsen ahol mindezek tapasztalata együtt tud érvényesülni. Jó érzéke van az anyagok kiválasztásához melyek harmonizálnak munkáival.
Művészete hordhatóvá válik és körülveszi mindazokat, akiknek fontos az egyedi design.

Szilvi évtizedes nemzetközi tapasztalattal bír a kereskedelem és a management területén, közgazdászként diplomázott. Globálisan gondolkozik, megállíthatatlanul törekszik a legjobbra, szakértelme jó táptalajul szolgál az új márka megalapításához. Elhivatottsága és profizmusa az a plusz, ami bázist tud adni egy olyan egységnek amilyen a Redheads.